Casablanca Beats, Cinemateket, København

16. november 12:00 - 14:10
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Den kendte rapper Anas bliver lærer i et pænt, men ikke særlig fancy kulturcenter i Casablanca. Han udstråler modkultur og individualitet ved at tale lederne imod, når han er uenig. I hans klasse er de unge vilde efter at lære noget af den kendte rapper, og de diskuterer religion, politiske tabuer, grænser og konsekvenser. Og Anas er krævende: Han tror ikke på overfladiske attituder. Diversiteten blandt eleverne er stor. Piger rapper med tørklæde på, og drenge der på overfladen er moderne, er mandschauvinister. Og i forældrekredsen og kulturcentrets bestyrelse er der tvivl om Anas’ metoder.

Sprog: Arabisk med danske undertekster
Original titel: Haut et fort
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 2 timer og 10 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Kunst, Musik
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om, hvordan man kan overvinde ydre og indre forhindringer ved at beskæftige sig med kunst. Og om hvordan man arbejder med at sætte sig ud over snærende normer, der kan stå i vejen for ens selvudfoldelse.

Oplægsholder

Book et arrangement

93 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned