Oplægsholdere

Amro Salih

Amro Salih læser til lærer på Københavns Professionshøjskole. Hans oplevelse med krigen samt flugten fra Syrien var både lang og smertelig, og disse minder bruger han i sine oplæg.

Anita Mathal Hopland

Filminstruktøren Anita Mathal Hopland vil holde oplæg i forbindelse med sin seneste film ’Moosa Lane’.

Arendse Illum

Arendse er socialantropolog og har arbejdet på bæredygtige skovprojekter i Sydamerika. I sit oplæg taler hun om vigtige sammenhænge mellem natur og mennesker.

Astrid Stegeager

Astrid og er uddannet pædagogisk antropolog. Hun elsker mennesker og kultur. Hun har rejst i store dele af verden som Filippinerne, Thailand og Texas USA.

Aya Saigusa Nielsen

Aya er født og opvokset i Danmark med en dansk far og en japansk mor. Med sine oplæg håber hun at få børn og unge til at reflektere over identitet, tilhørsforhold og kulturel mangfoldighed.

Ayaz Shah

Ayaz Shah har en dansk mor og en far, der er fra grænseområdet mellem Pakistan og Afghanistan. Han har boet otte år i Latinamerika og er en kompetent brobygger.

Charlotte Selvig Svensen

Charlotte er uddannet lærer og har 15 års erfaring med æstetiske læreprocesser. Hun arbejder med kunstnerisk virksomhed og formidling til børn og unge.

Esma Yüksel

Esma Yüksel læser til bygningsingeniør på Danmarks Tekniske Universitet, hvor jeg også er studenterunderviser. Derudover er hun rollemodel (oplægsholder) hos UU-København.

Hamed Azizi

Hamed Azizi har en baggrund i Afghanistan. Han arbejder med udsatte og kriminalitetstruede unge i Københavns Kommune.

Helle Toft Jensen

Helle Toft Jensen er instruktør, fotograf og producer på ”Fremmede i Karl Oves Paradis”, som hun kommer ud og holder oplæg om.

Jacob Christensen

Jacob valgte at blive oplægsholder hos Salaam, fordi han er nysgerrig på alt det med identitet, kreativ formidling og brobygning.

Jasmin Farashahi

Jasmin Farashahi læser til daglig til socialrådgiver på VIA University College i Aarhus, fordi hun har en passion for at hjælpe og vejlede andre mennesker.

Jennifer Tonndorff

Jennifer er barn af en dansk far og en dominikansk mor. Hun vil skabe dialog med eleverne om vigtigheden af at tale om vores forskelligheder.

Julie Hindkjær

Julie Hindkjær er cand. mag. i Film- og Medievidenskab. Hendes passion for filmmediet blev udfoldet da hun i 2009 blev optaget på Station Next, som er en ungdomsfilmskole.

Kasper Kiertzner

Kasper Kiertzner er autodidakt filminstruktør. Kasper holder oplæg til TSUMU, som er hans anden feature dokumentarfilm.

Khaled Ksibe

Khaled Ksibe er fra Homs i Syrien. I 2014 kom han til Danmark som flygtning fra krigen. Han er har sin egen YouTube-kanal, hvor han underviser i dansk på arabisk.

Leyla Kara

Leyla Kara er harpespiller siden 2015. Hun er født i Greve i 2001 og studerer til daglig på Roskilde Universitet.

Luna Bülow Ersahin

Luna er vokset op i Danmark med en fod i to lejre, da hendes far kom til Danmark som søn af kurdiske gæstearbejdere fra Tyrkiet.

Mariam Atris

Mariam Atris er født i Libanon og kom til Danmark som 2-årig som flygtning. Hun er oplægsholder og konsulent inden for beskæftigelse, integration og æresrelaterede konflikter samt negativ social kontrol.

Muhammad Hee

Muhammad Ali Hee er magister i Arabisk og Mellemøststudier. Han mener, at oplysning og dialog er væsentlig i forebyggelse af unges eksklusion og selveksklusion fra samfundet.

Sibel Özcan

Sibel Özcan har tyrkisk baggrund gennem sine bedsteforældre. Hun er bachelor i Sociologi fra Syddansk Universitet og er uddannet cand.mag. i Psychology og Cultural Encounters.

Sofie Vibeke Muasya

Sofie Vibeke Muasya er filminstruktør og dramatiker. Sofie Vibeke har skrevet og instrueret adskillige prisvindende film. I dag arbejder hun i USA og i sit andet hjemland Kenya.

Tarek Kelani

Tarek er syrisk statsborger og flygtning i Danmark, hvor han har været i 7 år. Han holder oplæg om flygtningespørgsmålet, integration mm.

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned