Oplægsholdere

Her kan du se alle oplægsholdere som er tilknyttet Salaam Film & Dialog. Klik på billedet for at læse den fulde beskrivelse. 

Arendse Illum

Arendse er socialantropolog og har arbejdet på bæredygtige skovprojekter i Sydamerika.

Astrid Stegeager

Astrid er uddannet pædagogisk antropolog. Hun elsker mennesker og kultur. Hun har rejst i store dele af verden som Europa, Asien og Nordamerika.

Aya Saigusa Nielsen

Aya er født og opvokset i Danmark med en dansk far og en japansk mor. Med sine oplæg håber hun at få børn og unge til at reflektere over identitet og tilhørsforhold.

Ayaz Shah

Ayaz har en dansk mor og en far fra grænseområdet mellem Pakistan og Afghanistan. Han er uddannet som skuespiller på Københavns Film- og teaterskole.

Aylin Farbagha

Aylin studerer Digital Design på Aarhus Universitet. Hun har en Azerbaijansk mor og en Iransk far.

Celine Szabó

Celine er forfatter, antropolog og studerer i øjeblikket Kønsstudier på Lunds Universitet.

Charlotte Selvig Svensen

Charlotte er uddannet lærer og har over 15 års erfaring med æstetiske læreprocesser.

Emilie Farbæk Johansen

Emilie er tidligere koordinator på Salaam Skole. Herudover har Emilie undervist hos Salaam Film & Dialog i 4 år, er uddannet antropolog.

Esma Yüksel

Esma er koordinator for Rollemodelkorpset hos UU KBH og studerer til bygningsingeniør.

Fatma Safad Ali

Fatma er lærerstuderende med arabiske rødder og engagerer sig dagligt med unge.

Ida Mathilde Karlsson

Ida er dokumentarfilminstruktør, bor i dag på Nørrebro, og arbejder med unge i et udsat boligområde omkring filmmediet.

Inas Alali

Inas er kurder fra Syrien og flygtede til Danmark i slutningen af 2015. Hun studerer offentlig administration og er ansat som oplægsholder hos Dansk Flygtningehjælp Ungdom, og unge-underviser på VIA University College.

Jacob Marlowe

Jacob valgte at blive oplægsholder hos Salaam, fordi han er nysgerrig på alt det med identitet, kreativ formidling og brobygning.

Jennifer Maria Matos Tonndorff

Jennifer er barn af en dansk far og en dominikansk mor. Hun vil skabe dialog med eleverne om vigtigheden af at tale om vores forskelligheder.

Julie Bezerra Madsen

Julie er dokumentarfilminstruktør med flere prisvindende film bag sig. Hun er halv brasilianer, halv dansker. Hendes film kredser om temaer som køn og identitet samt styrken i at være sig selv.

Julie Hindkjær

Julie er cand. mag. i Film- og Medievidenskab. Hendes passion for filmmediet blev udfoldet da hun i 2009 blev optaget på Station Next.

Leyla Kara

Leyla er født og opvokset i Greve. Til daglig spiller hun harpe professionelt og studerer på Roskilde Universitet.

Maha Gilani

Maha studerer Socialvidenskab på Roskilde Universitet. Hun fortæller om sine oplevelser med at være kvinde med anden etnisk baggrund i Danmark.

Mahmoud Zamzam

Mahmoud er iværksætter, forfatter, foredragsholder, er uddannet folkeskolelærer og har et diplom i ledelse. Han har stor erfaring indenfor socialt arbejde med børn og unge.

Malek Atris

Malek er ved at uddanne sig som sanger på Musikalsk Grundkursus, hvor han arbejder mod at blive musiklærer.

Malene Holm

Malene har en specialpædagogisk baggrund, og finder det interessant at tale om dét at føle sig anderledes på den ene eller anden måde.

Mariam Atris

Mariam er født i Libanon og kom til Danmark som 2-årig som flygtning. Hun arbejder i dag som selvstændig konsulent inden for bl.a. beskæftigelse og integration.

Muhammad Ali Hee

Muhammad er magister i Arabisk og Mellemøststudier. Han mener, at oplysning og dialog er væsentlig i forebyggelse af unges eksklusion og selveksklusion fra samfundet.

Shaymaa Ahmad N.

Shaymaa har en kandidat i Kultur og formidling fra Syddansk Universitet. Hun brænder for kulturformidling og elsker at inspirere børn og unge med sine personlige fortællinger.

Sibel Özcan

Sibel har tyrkisk baggrund gennem sine bedsteforældre. Hun er uddannet cand.mag. i Psychology og Cultural Encounters.

Sofie Vibeke Muasya

Sofie Vibeke Muasya er filminstruktør og dramatiker. Hun har skrevet og instrueret adskillige prisvindende film.

Tarek Kelani

Tarek er syrer og har været i Danmark i 9 år. Han uddannet psykolog fra Københavns Universitet og berører temaer som tilknytning, venskab og ungdom.

Wanjiku Victoria Seest

Wanjiku er skuespiller, født og opvokset i Kenya, boet i Ghana, USA og har siden 2007 været bosat i Danmark. Hun har medvirket i adskillige teater- og filmproduktioner.

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned