Oplægsholdere

Alma-Zeelia Kiilerich Djaló

Alma-Zeelia studerer antropologi på københavns Universitet og har en særlig interesse for anvendelsen af audiovisuelle medier i det etnografiske arbejde.

Amro Salih

Amro Salih læser til lærer på Københavns Professionshøjskole. Hans oplevelse med krigen samt flugten fra Syrien var både lang og smertelig, og disse minder bruger han i sine oplæg.

Anita Mathal Hopland

Anita er filminstruktør og har en pakistansk far og en norsk mor. Hun fortæller om at have en familie, der er fordelt på to kontinenter med meget ulige livsvilkår.

Arendse Illum

Arendse er socialantropolog og har arbejdet på bæredygtige skovprojekter i Sydamerika. I sit oplæg taler hun om vigtige sammenhænge mellem natur og mennesker.

Astrid Stegeager

Astrid er uddannet pædagogisk antropolog. Hun elsker mennesker og kultur. Hun har rejst i store dele af verden som Filippinerne, Thailand og Texas USA.

Aya Saigusa Nielsen

Aya er født og opvokset i Danmark med en dansk far og en japansk mor. Med sine oplæg håber hun at få børn og unge til at reflektere over identitet, tilhørsforhold og kulturel mangfoldighed.

Ayaz Shah

Ayaz har en dansk mor og en far fra grænseområdet mellem Pakistan og Afghanistan. Efter at have levet 8 år i Latinamerika, vendte han tilbage til Danmark, hvor han netop har færdiggjort uddannelsen til skuespiller på Københavns Film- og Teaterskole.

Charlotte Selvig Svensen

Charlotte er uddannet lærer og har over 15 års erfaring med æstetiske læreprocesser. Hun arbejder med kunstnerisk virksomhed og formidling til børn og unge.

Esma Yüksel

Esma Yüksel er koordinator for Rollemodelkorpset hos UU KBH og studerer til bygningsingeniør. Hun har rødder i Tyrkiet og fortæller sin personlige historie for at inspirere unge til at tage en uddannelse og tage hovedrollen i deres eget liv.

Hamed Azizi

Hamed Azizi har en baggrund i Afghanistan. Han arbejder med udsatte og kriminalitetstruede unge i Københavns Kommune.

Jacob Marlowe

Jacob valgte at blive oplægsholder hos Salaam, fordi han er nysgerrig på alt det med identitet, kreativ formidling og brobygning.

Jasmin Farashahi

Jasmin Farashahi læser til daglig til socialrådgiver på VIA University College i Aarhus, fordi hun har en passion for at hjælpe og vejlede andre mennesker.

Jennifer Tonndorff

Jennifer er barn af en dansk far og en dominikansk mor. Hun vil skabe dialog med eleverne om vigtigheden af at tale om vores forskelligheder.

Julie Hindkjær

Julie Hindkjær er cand. mag. i Film- og Medievidenskab. Hendes passion for filmmediet blev udfoldet da hun i 2009 blev optaget på Station Next, som er en ungdomsfilmskole.

Khaled Ksibe

Khaled Ksibe er fra Homs i Syrien. I 2014 kom han til Danmark som flygtning fra krigen. Han er har sin egen YouTube-kanal, hvor han underviser i dansk på arabisk.

Leyla Kara

Leyla Kara er født og opvokset i Greve. Til daglig spiller hun harpe professionelt og studerer på Roskilde Universitet.

Luna Bülow Ersahin

Luna er vokset op i Danmark med en fod i to lejre, da hendes far kom til Danmark som søn af kurdiske gæstearbejdere fra Tyrkiet.

Mariam Atris

Mariam Atris er født i Libanon og kom til Danmark som 2-årig som flygtning. Hun er oplægsholder og konsulent inden for beskæftigelse, integration og æresrelaterede konflikter samt negativ social kontrol.

Muhammad Hee

Muhammad Ali Hee er magister i Arabisk og Mellemøststudier. Han mener, at oplysning og dialog er væsentlig i forebyggelse af unges eksklusion og selveksklusion fra samfundet.

Sibel Özcan

Sibel Özcan har tyrkisk baggrund gennem sine bedsteforældre. Hun er bachelor i Sociologi fra Syddansk Universitet og er uddannet cand.mag. i Psychology og Cultural Encounters.

Sofie Vibeke Muasya

Sofie Vibeke Muasya er filminstruktør og dramatiker. Sofie Vibeke har skrevet og instrueret adskillige prisvindende film. I dag arbejder hun i USA og i sit andet hjemland Kenya.

Tarek Kelani

Tarek er syrer og har været i Danmark i 8 år. Han læser psykologi på Københavns Universitet, arbejder som HR-assistent hos Bavarian Nordic, og har også arbejdet med børn gennem flere år, bl.a. som træner for børn med autisme.

Wanjiku Victoria Seest

Wanjiku er skuespiller, født og opvokset i Kenya, boet i Ghana, USA og har siden 2007 været bosat i Danmark.

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned