Oplægsholdere

Alma-Zeelia Kiilerich Djaló

Alma-Zeelia studerer antropologi på Københavns Universitet og har en særlig interesse for anvendelsen af audiovisuelle medier i det etnografiske arbejde.

Anita Mathal Hopland

Anita er filminstruktør og har en pakistansk far og en norsk mor. Hun fortæller om at have en familie, der er fordelt på to kontinenter med meget ulige livsvilkår.

Arendse Illum

Arendse er socialantropolog og har arbejdet på bæredygtige skovprojekter i Sydamerika.

Astrid Stegeager

Astrid er uddannet pædagogisk antropolog. Hun elsker mennesker og kultur. Hun har rejst i store dele af verden som Europa, Asien og Nordamerika.

Aya Saigusa Nielsen

Aya er født og opvokset i Danmark med en dansk far og en japansk mor. Med sine oplæg håber hun at få børn og unge til at reflektere over identitet og tilhørsforhold.

Ayaz Shah

Ayaz har en dansk mor og en far fra grænseområdet mellem Pakistan og Afghanistan. Han er uddannet som skuespiller på Københavns Film- og teaterskole.

Aylin Farbagha

Aylin studerer Digital Design på Aarhus Universitet. Hun har en Azerbaijansk mor og en Iransk far.

Celine Szabó

Celine er forfatter, antropolog og studerer i øjeblikket Kønsstudier på Lunds Universitet.

Charlotte Selvig Svensen

Charlotte er uddannet lærer og har over 15 års erfaring med æstetiske læreprocesser.

Emilie Farbæk Johansen

Emilie er tidligere koordinator på Salaam Skole. Herudover har Emilie undervist hos Salaam Film & Dialog i 4 år, er uddannet antropolog.

Esma Yüksel

Esma Yüksel er koordinator for Rollemodelkorpset hos UU KBH og studerer til bygningsingeniør.

Ida Mathilde Karlsson

Ida er dokumentarfilminstruktør, bor i dag på Nørrebro, og arbejder med unge i et udsat boligområde omkring filmmediet.

Inas Alali

Inas er kurder fra Syrien og flygtede til Danmark i slutningen af 2015. Hun studerer offentlig administration og er ansat som oplægsholder hos Dansk Flygtningehjælp Ungdom, og unge-underviser på VIA University College.

Jacob Marlowe

Jacob valgte at blive oplægsholder hos Salaam, fordi han er nysgerrig på alt det med identitet, kreativ formidling og brobygning.

Jennifer Tonndorff

Jennifer er barn af en dansk far og en dominikansk mor. Hun vil skabe dialog med eleverne om vigtigheden af at tale om vores forskelligheder.

Julie Hindkjær

Julie Hindkjær er cand. mag. i Film- og Medievidenskab. Hendes passion for filmmediet blev udfoldet da hun i 2009 blev optaget på Station Next.

Leyla Kara

Leyla Kara er født og opvokset i Greve. Til daglig spiller hun harpe professionelt og studerer på Roskilde Universitet.

Malek Atris

Malek er ved at uddanne sig som sanger på Musikalsk Grundkursus, hvor han arbejder mod at blive musiklærer.

Malene Holm

Malene har en specialpædagogisk baggrund, og finder det interessant at tale om dét at føle sig anderledes på den ene eller anden måde.

Muhammad Hee

Muhammad Ali Hee er magister i Arabisk og Mellemøststudier. Han mener, at oplysning og dialog er væsentlig i forebyggelse af unges eksklusion og selveksklusion fra samfundet.

Shaymaa Ahmad Najjar

Shaymaa har en kandidat i Kultur og formidling fra Syddansk Universitet. Hun brænder for kulturformidling og elsker at inspirere børn og unge med sine personlige fortællinger.

Sibel Özcan

Sibel Özcan har tyrkisk baggrund gennem sine bedsteforældre. Hun er uddannet cand.mag. i Psychology og Cultural Encounters.

Sofie Vibeke Muasya

Sofie Vibeke Muasya er filminstruktør og dramatiker. Hun har skrevet og instrueret adskillige prisvindende film.

Tarek Kelani

Tarek er syrer og har været i Danmark i 8 år. Han læser psykologi på Københavns Universitet, arbejder som HR-assistent hos Bavarian Nordic.

Wanjiku Victoria Seest

Wanjiku er skuespiller, født og opvokset i Kenya, boet i Ghana, USA og har siden 2007 været bosat i Danmark. Hun har medvirket i adskillige teater- og filmproduktioner.

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned