Vi søger studiepraktikanter til efteråret 2024

Interesserer du dig for kulturformidling og kunstens evne til at ændre verden? Så er du måske en af Salaams nye studiepraktikanter. Vi har to praktikstillinger til efteråret 2024, og du kan læse om dem her:

• Praktikant til Salaam Filmfestival, efteråret 2024
• Praktikant til Salaam Skole, efteråret 2024

Salaam Film & Dialog præsenterer folkeskoleelever for aktuelle emner inden for globalisering, klima, integration og inklusion. Vores medie er film fra hele verden og vores metode er en kombination af filmvisning og oplægsholdere, der åbner op for dialog om flerkulturelle emner.

Som praktikant på Salaam får du mulighed for at opleve en lille, men engageret projektdrevet kulturorganisation indefra. Du får erfaring med den brede palet af opgaver, som kontoret arbejder med. Vi deler vores arbejde imellem os og har en sjov og fri omgangstone.

Vi har til huse i Vermundsgade 38E, 2. sal på ydre Østerbro i et hyggeligt kontorfællesskab med køkkenfaciliter og adgang til gårdhave.

Hvis du har lyst til arbejde sammen med os, kan du sende CV samt et par linjer om dig selv og hvorfor, du har lyst til at blive en del af Salaam Film & Dialog.

Send en kort ansøgning til Lisbeth Lyngse – lisbeth@salaam.dk. Der er ansøgningsfrist 17. juni 2024, men vi ansætter tidligere, hvis vi finder den rette før deadline.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned