100% ulv, Nordisk Film Biograf Køge

1. november 10:00 - 12:05
Nordisk Films Biografer Køge
Antoniestræde 6
4600 Køge

I en familie af store, stærke varulve, der ikke kan lide hunde, forvandler Freddy sig – til en puddel. Forvist som en skændsel får han 24 timer til at bevise sit værd ved at genvinde Månestenen fra den skøre ismand, der slog Freddys far ihjel for seks år siden. Det er starten på et vildt eventyr, hvor Freddy må slå sig sammen med de gadehunde, som han altid har lært at se som fjender, og som ser hans slags på samme måde. Men hvor forskellige er hunde og ulve egentlig? Og hvad betyder det, om man er en puddel udenpå, når man er 100% ulv indeni?

Sprog: Dansk tale
Original titel: 100% Wolf
Censur: Frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: 2 t. og 5 min
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Familie, Identitet, Venskab
Mere information

Oplæg

Hvordan er det at blive rynket på snuden af pga. sit ydre? Hvordan kan dem, der ikke passer ind, være sig selv? Salaams oplægsholder vil tale med eleverne om deres egen oplevelse med forskelligheder, og hvor vigtigt det er at være sig selv, såvel som at møde andre og se, hvem de virkelig er.

Oplægsholder

Book et arrangement

170 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned