Leyla Kara

Leyla Kara har spillet harpe professionelt siden 2015. Hun er født i Greve i 2001 og studerer til daglig på Roskilde Universitet. Hun har siden 2018 spillet i forskellige koncertsale og forsamlinger, bl.a. i Den Kongelige Opera, Tivolis Koncertsal, Odense Koncerthus, Rønde Højskole, Vor Frelser Kirke og Tapperiet Køge ifm. Kvindernes Internationale kampdag 2022.

“For mig er musikken noget af det smukkeste vi som mennesker kan skabe, for jeg tror på, at vi alle har en sans for rytme og musikalsk evne. Jeg er også så småt begyndt at publicere min musik på både Youtube og Instagram, og benytter samtidig de platforme som inspiration til når jeg selv komponerer eller udvider mit repertoire.” siger Leyla Kara.

Udover musikalsk beskæftigelse er hun efter et højskoleophold nær Aarhus begyndt på Roskilde Universitet i 2021. Her læser hun Humanistisk Bachelor for at forstå mennesket i samspil med dets omgivelser og samtid.

Når Leyla har valgt Salaam Film og Dialog, skyldes det blandt andet hendes store fascination for filmverdenen og den gode dialog en film kan skabe.

Se hendes smukke harpecover af Billie Eilish’ “Lovely” her:

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned