Mere musik i hverdagen

Hos Salaam Skole tilbyder vi en workshop om sydøstafrikansk musik og bevægelse, henvendt til indskolingsklasser. Workshoppen har til hensigt at styrke elevernes bevidsthed om musiske kulturforskelle samt hvor vigtigt musik er både for os i Danmark og for mennesker i de afrikanske lande. Workshoppen vil ved hjælp af filmklip, fortællinger, musik, bevægelse og sang, give eleverne en øget indsigt i sprog og sydøstafrikansk kultur.

Varighed: 2 timer

Klassetrin: Indskoling

Tema: Musik, sprog, kultur og bevægelse.

Pris: Gratis til alle skoler i Københavns Kommune. Prisen for skoler i Frederiksberg Kommune er 20 kr. pr. deltager. I andre kommuner er vejledende pris 3500 kr. + evt. rejseomkostninger.

Praktisk info: Workshoppen foregår ude på jeres skole – i klasseværelset, aulaen, gymnastiksalen eller hvor det passer bedst ind hos jer. Desuden forventes I at kunne stille små slaginstrumenter (percussion) til rådighed til brug i workshoppen.

Oplægsholder på workshoppen:

Deodato Siquir, der oprindeligt er fra Mozambique, vil med sin baggrund som musiker, spille musik og lære eleverne om sydafrikanske sange gennem øvelser, rytmer og film og derigennem give eleverne et indblik i andre former for musik end den, de måske kender fra deres hverdag.

Book et arrangement


  0. klasse1. klasse2. klasse3. klasse4. klasse5. klasse6. klasse7. klasse8. klasse9. klasse10. klasseUngdomsuddannelser

  FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

  Salaam Film & Dialog
  Vermundsgade 38E, 2.sal
  2100 København Ø
  CVR: 28164297
  Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
  info@salaam.dk

  BESTIL NYHEDSBREV

  Vi sender ca. en gang per måned