Salaam Prisen 2023 går til Tarek Kelani

Foto: Nicolai Perjesi

Salaam Prisen 2023 går til oplægsholder Tarek Kelani.

I år har vi på Salaam Filmfestival ønsket at give prisen til en af vores oplægsholdere i en erkendelse af, at for de mange skoleelever, der årligt kommer til Salaams arrangementer, er oplægsholderen lige så vigtig som filmen.

Og da vi stod overfor at skulle vælge mellem de mange dygtige og engagerede oplægsholdere, vi har på Salaam, faldt valget på Tarek Kelani.

Tareks vej til Danmark har ikke været let. Han har været gennem mange af de forfærdelige ting, som flygtninge, der krydser Middelhavet oplever. Han har haft en svær tid mens han ventede på ophold, og da han fik det, blev han skilt fra sin ven Omair, som fik afslag.

Alligevel har Tarek haft mod til at stå op og fortælle sin historie både hos Salaam Film & Dialog og hos Dfunk. Og det gør han rigtig godt. Her er nogle få eksempler på det, der er skrevet om Tarek i de evalueringsskemaer, vi indsamler efter alle vores arrangementer:

’God til at fastholde børnene’. ’Karismatisk, troværdig, dygtig’. ’Fedt med oplæg inden filmen.’ ’Rørende.’ ’Flot oplæg!’ – og sådan kunne det blive ved.

Salaam og de skoleelever og andre, Tarek fortæller sin historie til sætter uendelig stor pris på ham, og vi er glade og taknemmelige over at arbejde sammen med ham.

Lisbeth Lyngse

Leder af Salaam Film og Dialog

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned