Astrid Stegeager

Jeg hedder Astrid og er uddannet pædagogisk antropolog. Jeg elsker mennesker, og jeg elsker kultur. Jeg kan godt lide at tænke, at jeg er klog på begge dele og forstår at bruge det i min praksis. Jeg har rejst i store dele af verden som Europa, Asien og Nordamerika.

Jeg bor i et træhus med brændeovn tæt på naturen, men midt inde i byen. Det er der ikke mange der gør, men jeg håber at det er med til vise mine 3 børn, at der er mange måder at bruge verden på, og at det som alle andre gør, ikke nødvendigvis altid er det rigtige for en selv.

I mine oplæg bruger jeg både mine faglige kompetencer og personlige erfaringer til at skabe et trygt forum, hvor børnene får mulighed for at byde ind med egne fortællinger, meningsdannelser og ideer til, hvordan de synes børn og voksne skal værne om venskaber, og hvordan ”det gode klassekammeratskab” bør være. Vi kommer også forbi, hvad de voksnes rolle er, og hvilke ønsker børnene har til de voksne for at undgå mobning.

Jeg vil gøre brug at mit eget liv og de knubs vi får undervejs, særligt hvis man stikker lidt ud i en forsamling, samtidig med at jeg gennem storytelling vil åbne op for debat og små skuespil, hvor børnene selv får lov til at give deres meninger til kende.

Jeg arbejder ud fra, at fællesskaber er en konstant foranderlig proces, hvor vi alle bidrager. Jeg vil udforske og udfolde nye sider af klassefællesskaber, venskaber og livsvilkår for unge som bor i Danmark.

Mit mål med oplægget er at bearbejde filmens tematikker, reflektere over egen rolle ind i et fællesskab, og om der er forskel på en god klassekammerat og en god ven.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned