Tori og Lokita, Cinemateket, København

15. november 12:00 - 14:00
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Drengen Tori og teenagepigen Lokita har mødt hinanden på deres flugt fra Afrika og knyttet så stærke bånd, at de ikke kan undvære hinanden. Lokita forsøger at overbevise myndighederne om, at drengen er hendes lillebror, som hun har genfundet på et børnehjem. Sammen forsøger de at skaffe penge til både menneskesmuglere og familien hjemme i Afrika, der ikke kender til børnenes nye hverdag i Belgien. En hverdag hvor salg af narkotika, overgreb og ydmygelser mod ekstra betaling efterhånden griber om sig i en spiral, som trækker dem begge dybere og dybere ned mod afgrunden.

Sprog: Fransk med danske undertekster
Original titel: Tori et Lokita
Censur: Tilladt for børn fra 11 år
Varighed med oplæg: 2 timer
Fag: Dansk, Filmkundskab, Samfundsfag
Temaer: Flugt, Kriminalitet, Racisme
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder har viden om, hvordan det er at flygte. Hvordan er det at tage afsted alene? Knytter man sig til andre undervejs? Tænker man meget på familien i hjemlandet? Og hvorfor er det nødvendigt for nogle børn og unge at flygte uden deres forældre?

Oplægsholder

Book et arrangement

97 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned