Se mig som jeg er, Cinemateket, København

14. november 12:00 - 13:40
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

15-årige Rima Ali drømmer om at kunne de ting, hendes jævnaldrende kan. Men drømmene kan være svære at realisere, når man har en autismediagnose. Det går mere og mere op for Rima, at hun må stå ved sig selv og finde sin egen vej. Rimas mor, Fatme, er hendes evige støtte. Hun har fulgt Rima overalt gennem hele hendes liv. Rima og hendes storesøster Soad er også tæt knyttede, men Soad er blevet voksen og skal nu giftes og flytte hjemmefra. Da Rima nærmer sig sin 18-års fødselsdag, må hun langsomt lære at blive mere selvstændig og finde ud af, hvor hendes særlige styrker er.

Sprog: Dansk
Original titel: Se mig som jeg er
Censur: Frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: 1 time og 40 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Autisme, Drømme, Familie, Identitet
Mere information

Oplæg

Før og efter filmen er der oplæg med instruktør Louise Leth eller Rima Ali selv. De vil fortælle om, hvordan filmen er blevet til, og hvordan det har påvirket Rima at være hovedperson i en dokumentarfilm. Vi hører også, hvor Rima er i dag. Er nogle af hendes drømme gået i opfyldelse? Og har hun fået en uddannelse?

Oplægsholder

Book et arrangement

146 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned