Krigere, Frederiksberg Hovedbibliotek

19. marts 09:30 - 11:55

’Krigere’ er en dramadokumentar, hvor alle de medvirkende spiller sig selv og fortæller historien om socialarbejderen Berat og teenagedrengen Mamo. Filmen har været i kanonhit i de norske biografer, og rokker ved forestillinger og ens eventuelle fordomme om unge mænd, som Mamo, der har konflikter med sin familie og er på vej ud i kriminalitet. Berat lader ham flytte ind hjemme hos sig for at hjælpe ham ud af problemerne. Berat er ikke en almindelig socialarbejder, han har selv en kriminel fortid, og da han under en afhøring hos politiet siger til Mamo, at han ikke skal udtale sig uden en advokat, reagerer politiet ved at bruge fortiden mod ham. Mamo må flytte, og Berat tager tilbage, hvor han voksede op for at genvinde sin værdighed og finde en vej tilbage til Mamo. En hyldest til venskab, sammenhold og vigtigheden af rollemodeller.

OBS: Denne film bliver vist med ENGELSKE undertekster

Sprog: Norsk med engelske undertekster
Original titel: Krigere
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 1 time og 55 minutter
Fag: Dansk, Filmkundskab, Idræt, Samfundsfag
Temaer: Identitet, Kriminalitet, Sport, Udsatte boligområder, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om livet i udsatte boligområder. Hvorfor ender en del af de unge i kriminalitet? Hvorfor er det vigtigt med mennesker som Berat, der både kender problemerne og sætter alt ind på at hjælpe? Og hvordan kan sport være en vej ud af problemerne?

Oplægsholder

Book et arrangement

71 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned