Jeg er Zlatan, Kosmorama, Frederiksværk

1. februar 10:00 - 12:10
Kosmorama
Nørregade 10B
3300 Frederiksværk

’Jeg er Zlatan’ er fortællingen om den underprivilegerede dreng fra Rosengård i Malmø med det kæmpestore fodboldtalent. Zlatan Ibrahimovic er født i Malmø i 1981 af en kroatisk mor og en bosnisk far. Forældrene er skilt og da morens kæreste bliver anholdt for at gemme tyvekoster i hendes lejlighed, skal Zlatan og hans søster bo hos faren, der har et alkoholproblem. Zlatan har vanskeligt ved at overholde mødetider i skole og fodboldklub på grund af de kaotiske forhold i hjemmet. Men trods alle odds og et voldsomt temperament kæmper Zlatan sig til sine succeser på fodboldbanerne.

Sprog: Svensk med danske undertekster
Original titel: Jag är Zlatan
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: 2 timer og 10 minutter
Fag: Dansk, Filmkundskab, Idræt, Samfundsfag
Temaer: Konflikt, Racisme, Sport, Udsatte boligområder
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om livet i udsatte boligområder. Hvorfor har nogle af de voksne problemer ligesom Zlatans forældre? Og hvorfor ender en del af de unge i kriminalitet? Hvad betyder det, at nogle voksne ser børnenes evner og hjælper dem, ligesom Zlatans træner ser og støtter ham?

Oplægsholder

Book et arrangement

0 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned