Hvor er Anne Frank, Cinemateket, København

17. november 09:30 - 11:40
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

‘Jeg håber, jeg vil kunne betro dig alt det, som jeg aldrig før har kunnet betro til nogen’ skrev den 13-årige Anne Frank til sin fantasiven Kitty i sin dagbog i 1942. En aften i nutidens Holland træder Kitty spillevende ud af Anne Franks dagbog i denne smukke animationsfilm. Kitty forstår ikke, hvor Anne er blevet af. Hun kan se hendes navn overalt, og hun beslutter, at hun vil finde sin bedste ven. Kitty begiver sig ud i den moderne verden for at lede efter Anne. En rejse der byder på magi, nye venskaber og en påmindelse om, hvorfor Anne Franks historie stadig er relevant i dag.

Ønsker du at booke billetter til visningen d. 17. november 09:30 – 11:40 i Cinemateket, skal du booke via formularen nederst på siden.


Vi samarbejder med MSiB (Med Skolen i Biografen) om udvalgte visninger med oplæg til filmene Vejen over bjergene og Hvor er Anne Frank. Book billetter til MSiB/Salaam forestillinger via mitCFU. Find dit område herunder og klik på linket for at bestille. Onlinebooking åbner onsdag den 7. juni 2023 kl. 9.00 på mitCFU.dk/msib

Nordsjælland:
Book billetter her
Du skal benytte dit UNI•login.

Sønderjylland:
Book billetter her
Du skal benytte dit UNI•login.

København og Storkøbenhavn:
Book billetter her
Du skal benytte dit UNI•login.

Sprog: Engelsk med danske undertekster
Original titel: Where Is Anne Frank
Censur: Tilladt for børn fra 11 år
Varighed med oplæg: 2 timer og 10 minutter
Fag: Billedkunst, Dansk, Historie, Samfundsfag
Temaer: 2. Verdenskrig, Anne Frank, Flygtninge, Jødeforfølgelse
Mere information

Oplæg

Inden filmen fortæller Salaams oplægsholder lidt om, hvem Anne Frank var, og hvorfor hun og hendes familie måtte skjule sig, da det nazistiske Tyskland besatte Holland under 2. Verdenskrig. Efter filmen er der mulighed for at tale videre om filmens temaer og om, hvordan Europa behandler flygtninge i dag.

Oplægsholder

Book et arrangement

10 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned