Casablanca Beats, Ørsted Biograf

9. oktober 09:00 - 11:10
Ørsted Biograf
Sygehusvej 24
8950 Ørsted

Den kendte rapper Anas bliver lærer i et pænt, men ikke særlig fancy kulturcenter i Casablanca. Han udstråler modkultur og individualitet ved at tale lederne imod, når han er uenig. I hans klasse er de unge vilde efter at lære noget af den kendte rapper, og de diskuterer religion, politiske tabuer, grænser og konsekvenser. Og Anas er krævende: Han tror ikke på overfladiske attituder. Diversiteten blandt eleverne er stor. Piger rapper med tørklæde på, og drenge der på overfladen er moderne, er mandschauvinister. Og i forældrekredsen og kulturcentrets bestyrelse er der tvivl om Anas’ metoder.

Sprog: Arabisk med danske undertekster
Original titel: Haut et fort
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 2 timer og 10 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Kunst, Musik
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om, hvordan man kan overvinde ydre og indre forhindringer ved at beskæftige sig med kunst. Og om hvordan man arbejder med at sætte sig ud over snærende normer, der kan stå i vejen for ens selvudfoldelse.

Oplægsholder

Book et arrangement

Tilmelding til hnordbek@hotmail.com med angivelse af skole, klasse, antal elever, antal lærere pr. klasse og med navnet på den tilmeldende lærer. Det koster 20 kr. pr. billet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned