KULTUR TIL ALLE – Fællesskab, film og dialog til socialt udsatte familier i landets lokale biografer og børnefilmklubber

Takket være bevillinger fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers fond til almene Formaal og Augustinus Fonden kan Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber, DaBUF og Salaam Film & Dialog nu invitere familier fra udsatte boligområder i hele landet i de lokale biografer til spændende film med interessante og underholdende oplæg.

Formålet er at give børn og forældre en fælles kulturoplevelse og præsentere dem for de muligheder, der ligger i at bruge de lokale kulturtilbud og ikke mindste de tilbud, der er økonomisk overkommelige som fx et medlemskab af en børnefilmklub.

De mest økonomisk trængte familier i Danmark har ikke råd til at tage deres børn med i teateret, på museer eller i biografen. Kulturelle oplevelser er noget af det første, der skæres fra, når budgettet er stramt og for nogle børnefamilier, er budgetterne meget stramme. Vi er derfor begejstrede for, at det nu kan realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber – DaBUF og Salaam Film & Dialog tilbyder derfor film og dialog arrangementer i 2024 og 2025 for familier fra udsatte boligområder – med DaBUFs lokale børnefilmklubber som værter.

Projektet er støttet af

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned