Medborgerskab

I samarbejde med Åben Skole tilbyder vi et intenst forløb om medborgerskab og forebyggelse mod ekstremisme. Forløbet støtter elever på mellem- og udskolingstrinnet til et demokratisk engagement gennem film og aktiviteter. Arrangementet styrker elevernes vilje til at indgå ansvarsfuldt i sunde fællesskaber og fremmer nysgerrighed og empati for forskellige kulturer. Workshoppen foregår ude på jeres skole – i klasseværelset, aulaen, gymnastiksalen eller hvor det passer bedst ind hos her.

Vi viser to kortfilm som optakt til reflekterende, dialogskabende øvelser om samarbejde, kompromisser og kreative processer med sociale medier. Eleverne vil få kendskab til medborgerskab, digital dannelse samt lave eget selvstændigt produkt (i form af film eller teater).

 • Varighed: 6 timer fordelt på 3 besøg.
 • Oplægsholdere: Emilie Farbæk Johansen, Ida Hansen, Tarek Kelani, Ayaz Shah og Muhammad Hee deler sine erfaringer om at blive mødt af hensynsfulde og inkluderende fællesskaber, samt erfaringer med at føle sig diskrimineret og hængt ud på SoMe. Der suppleres med undervisning i digital dannelse, medborgerskab og interkulturelle kompetencer.

Tilbydes gratis til alle skoler i Københavns Kommune.

I andre kommuner er vejledende pris 10.000 kr. + evt. rejseomkostninger.

Book et arrangement


  0. klasse1. klasse2. klasse3. klasse4. klasse5. klasse6. klasse7. klasse8. klasse9. klasse10. klasseUngdomsuddannelser

  FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

  Salaam Film & Dialog
  Vermundsgade 38E, 2.sal
  2100 København Ø
  CVR: 28164297
  Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
  info@salaam.dk

  BESTIL NYHEDSBREV

  Vi sender ca. en gang per måned