Home Sweet Home

3.-6. klasse

Lær mere om kulturmøder gennem spændende film og dialog på din skole. Vi tilbyder arrangementer fra 0. kl til ungdomsuddannelser med flerkulturelle oplægsholdere eller eksperter inden for området. 

I Home Sweet Home møder vi Salimah, der er opvokset i Malaysia. Nu er hun 10 år og skal flytte til det ukendte land Danmark, hvor hendes storesøster og far bor. Salimah skal lære et nyt sprog, en ny kultur og sin nye identitet som dansker at kende. Vi følger hende fra Malaysia og i den første svære tid i Danmark, hvor hun ikke bare skal finde sig til rette, men også står overfor de udfordringer, der følger med, når man bevæger sig ind i teenageårene.

Pris: 20 kr. pr. elev i Aarhus og Norddjurs Kommune. I andre kommuner er vejledende pris 2500 kr. + evt. rejseomkostninger.

Land: Danmark
Sprog: Dansk
Censur: Tilladt for alle
Original titel: Home Sweet Home
Instruktion: Katrine Philp
Spilletid: 26 min. + 45 min. oplæg
Fag: Dansk, Historie, Samfundsfag
Temaer: Flugt og migration, Kulturmøder

Undervisningsmateriale

Oplæg

Hvordan er det at flytte til et helt nyt land, hvor du ikke har nogle venner eller kender til sprog eller kultur? Hvordan er det at leve med et ben i to verdener, to kulturer eller to lande? Hvordan får man det bedste ud af begge steder?

Book et arrangement


  0. klasse1. klasse2. klasse3. klasse4. klasse5. klasse6. klasse7. klasse8. klasse9. klasse10. klasseUngdomsuddannelser

  FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

  Salaam Film & Dialog
  Vermundsgade 38E, 2.sal
  2100 København Ø
  CVR: 28164297
  Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
  info@salaam.dk

  BESTIL NYHEDSBREV

  Vi sender ca. en gang per måned