Binti

2.-5.klasse

Lær mere om flugt og migration igennem spændende film og dialog, på din skole. Vi tilbyder filmen til indskolingen/mellemtrinnet med vores oplægsholder, der selv har flygtet eller migreret og kan relatere til filmens temaer.

12-årige youtuber Binti bor illegalt i Belgien med sin far Jovial, som oprindeligt er fra Congo. Politiet er efter dem, og det virker håbløst, indtil Binti møder Elias, en genert dreng, som kæmper en ensom og sej kamp for at redde de uddøende okapier. De to bliver gode venner, og Binti lover at hjælpe Elias med at sprede ordet på YouTube. Hendes egen hemmelige plan er imidlertid at få sin far til at forelske sig i Elias’ mor. For hvis de to bliver gift, kan Binti og Jovial få lov at blive i Belgien.

Pris: 20 kr. pr. elev i Aarhus og Norddjurs Kommune. I andre kommuner er vejledende pris 2500 kr. + evt. rejseomkostninger.

Land: Belgien, Holland
Sprog: Dansk tale
Censur: Ej fastsat af medierådet
Original titel: Binti
Instruktion: Frederike Migom
Spilletid: 90 min. + 45 min. oplæg
Fag: Dansk, Historie
Temaer: Flugt og migration

Undervisningsmateriale

Oplæg

Hvorfor må nogen leve illegalt i Europa og er det normalt at immigranter lever ligesom Bintis far? Hvorfor rejser en mand som Bintis far fra sit hjemland? Oplægget kommer ind på FN’s verdensmål 1: Afskaf fattigdom og 8: Anstændige jobs.

Book et arrangement


  0. klasse1. klasse2. klasse3. klasse4. klasse5. klasse6. klasse7. klasse8. klasse9. klasse10. klasseUngdomsuddannelser

  FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

  Salaam Film & Dialog
  Vermundsgade 38E, 2.sal
  2100 København Ø
  CVR: 28164297
  Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
  info@salaam.dk

  BESTIL NYHEDSBREV

  Vi sender ca. en gang per måned