Yuku og blomsten på bjerget, Øst for Paradis, Aarhus

23. januar 09:30 - 11:00
Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C

Yuku er en mus, som lever med sin familie i en kælder under et slot. Her sørger Yukus bedstemor for at videreføre familiens værdier og sagn ved at fortælle eventyr. Men efter at være blevet såret af en kat, er hun sengeliggende og må snart forlade familien for at følge den blinde muldvarp dybt ind i Jordens tunneller. Men Yuku har læst, at bjergets blomst kan bringe evigt lys. Med sin ukulele under armen begiver hun sig derfor ud på en eventyrlig rejse for at finde blomsten på bjerget. En rejse der byder på mystiske gåder, herlige sange, nye venskaber samt udfordringer der skal overkommes for den lille Yuku.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Yuku et la fleur de l’Himalaya
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: 1 time og 30 minutter
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Familie, Traditioner, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder taler om, hvor vigtigt det er at have familie og traditioner. Hvad er traditioner? Hvordan er de i Danmark? Og hvordan er de i andre lande? Hvordan holder man traditionerne ved lige i familierne? Og hvad gør man, når bedsteforældre bliver gamle og skal dø?

Oplægsholder

Book et arrangement

75 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned