Uventede venskaber, Frederiksberg Hovedbibliotek

17. marts 09:30 - 10:45
Frederiksberg Hovedbibliotek
Bibliotekssalen
Solbjergvej 23
2000 Frederiksberg

Venner er ikke en selvfølge, men nogle gange finder man venner de mest uventede steder. I animationsfilmene Gå væk, Alfred! og Sabaku møder vi to fugle, som må forlade deres trygge og kendte verden. Ingen vil vide af dem, men til sidst finder de alligevel en ven, som de kan være sammen med. I Ztriwer mister zebraen Søren sine striber, og flokken vil ikke vide af ham. Men det vil den blå flodhest heldigvis. Parrot Away er en film om verdens grimmeste papegøje, som ender hos en pirat, der skammer sig over ham, og prøver at lave ham om, men det lykkes heldigvis ikke. Og i Jazzoo er hele den zoologiske have på eventyr.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Ztriwer/ Vat’en, Alfred!/ Sabaku/ Parrot Away/ Jazzoo
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: 1 time og 15 min.
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Identitet, rejser, Venskab
Mere information

Oplæg

Vores oplægsholder taler med eleverne om, at man ikke behøver ligne hinanden for at blive venner. Nogen mennesker må, ligesom dyrene i filmene, forlade det land de kommer fra og finde nye venner i en ny verden. Vi taler også om, at man ikke skal udelukke nogen, der ikke ser ud som en selv.

Oplægsholder

Book et arrangement

71 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned