Tsumu – hvor går du hen med dine drømme, Øst for Paradis, Aarhus

25. januar 12:00 - 13:50

Hvad drømmer en ung grønlandsk queer teenager om? Eino drømmer om, at han selv og andre unge i Tasiilaq bliver bedre til at tale om deres virkelighed. Derfor har han dannet en teatergruppe i den østgrønlandske by, der er kendt for en alt for høj selvmordsrate, seksuelt misbrug af børn, alkoholmisbrug og omsorgssvigt. Eino og Lars er hovedpersoner i filmen, der delvist er optaget på deres smartphones. Vi hører om deres tanker: Skal de blive eller rejse ud og få en uddannelse? De elsker Tasiilaq og deres familier, men drømmer også om noget større – om alt det, der ikke er mulighed for i Tasiilaq.

Sprog: Grønlandsk med danske undertekster
Original titel: Tsumu – hvor går du hen med dine drømme
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 1 t. og 50 min.
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Drømme, Udkant, Ungdom
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om den særlige kultur, der findes i Østgrønland. Om de mange sociale problemer, men også om det håb, der findes i de unge generationer. Hvad kan ændre på den triste selvmords-statistik, druk og misbrug? Hvordan er det at forlade sin familie for at få en ungdomsuddannelse? Til udvalgte arrangementer kan du møde instruktøren Kasper Kiertzner.

Oplægsholder

Book et arrangement

91 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned