Storken Richard og den mystiske juvel, KU.BE, Frederiksberg

10. marts 10:00 - 12:00
KU.BE
Performancesalen
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Richard er en spurv, der er vokset op som stork. Han kalder sig selv en ’spork’, og inden storkeflokken flyver fra Afrika til Nordeuropa, skal der udpeges en ny leder. Richard har puklet for at vinde konkurrencen, men taber til sin storkebror Max, fordi Max er den største. I vrede flyver Richard væk, og i ørkenen møder han Samia og hendes spurveflok. De holdes fanget af påfuglen Zamano, der har magten over fuglene i en lille ørkenby. Sammen med sine venner, uglen Olga og papegøjen Kiki, tager Richard ud på en actionfyldt rejse for at finde en mystisk juvel og befri spurvene.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 1 time og 55 min.
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Eventyr, Identitet, Venskab
Mere information

Oplæg

Vores oplægsholder taler om, at man godt kan være lidt af hvert som Richard, der er en spork. Man kan finde venner, der ikke er som en selv, de mest uventede steder. Og når man hjælper hinanden og finder ind til sine stærke sider, kan man udrette meget sammen.

Oplægsholder

Book et arrangement

177 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned