Shabholm, Kosmorama, Frederiksværk

28. januar 09:30 - 11:20
Kosmorama
Nørregade 10B
3300 Frederiksværk

’Shabholm’ er en opfølger til ’Blokhavn’ af satirekollektivet Gigis. En oliesheik har købt Bornholm og forvandlet øen til et mellemøstligt ferieparadis, men der er dog én regel: Det er kun for shababs. Ali, Hassan, Ahmed, Abdi og Musti er trætte af Danmark og diskrimination, og sammen drager de mod solskinsøen. Men de bliver nødt til at efterlade deres bedste ven, Davito i Blokhavn, da han ikke er en
‘ægte’ shabab. Men er ferieparadiset for godt til at være sandt, når Pia Støjmund vil lukke grænsen til Shabholm? Og bliver det hele for kedeligt, når alle er shababs?

Sprog: Dansk tale
Original titel: Shabholm
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 1 time og 50 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Diskrimination, Fordomme, Identitet, Kulturmøder, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder taler med eleverne om, hvorvidt humor er et godt middel til at tale om svære emner. Eller bidrager en film som ’Shabholm’ til at opretholde de fordomme, vi kan have om hinanden? Og er det godt, hvis vi alle er ens? Eller er det berigende at leve i et samfund med flere kulturer?

Oplægsholder

Book et arrangement

25 kr. OBS! Halsnæs Åben Skole dækker billetprisen for folkeskoler i kommunen.

100 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned