Roselil og stentrolden, Nordisk Film Biografer Køge

30. oktober 10:00 - 11:45
Nordisk Film Biografer Køge
Antoniestræde 6
4600 Køge

Den lille usikre blomsterfe, Roselil, bor alene i sin rosenbusk, men drømmer om at få en ven. Under rosenbusken bor Hr. og Fru Mus, der ikke kan finde en brud til deres søn Karl Gustav. Roselil tilbyder at gifte sig med ham, men fortryder hurtigt. Hun bliver reddet af sommerfuglen Silke, som hjælper hende med at sige fra. Silke og Roselil bliver bedste venner, og da Silke bliver kidnappet af en farlig stentrold, må Roselil se sin frygt i øjnene og lære at tro på sig selv. Sammen med de nye venner hun får undervejs, tager hun ud i det ukendte for at redde sin bedste ven.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Roselil og stentrolden
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: 1 time og 45 minutter
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Eventyr, Identitet, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om venskaber, og om hvordan man kan finde venner alle mulige steder. Det behøver ikke være venner, der ligner en selv, de kan være helt anderledes. Og efter filmen taler vi om, at de ting, vi er bange for, ikke altid er farlige. Nogle gange findes de kun i fantasien.

Oplægsholder

Book et arrangement

13 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned