Power Alley, Cinemateket, København

19. november 12:00 - 14:10
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

17-årige Sofia er det helt store og lovende talent på sit volleyballhold, men netop som det store gennembrud synes indenfor rækkevidde, må hendes drømme om en professionel karriere sættes midlertidigt på pause, da hun opdager, at hun er gravid. Abort er forbudt i Brasilien, og i sin søgen efter en ulovlig abort bliver hun målet for en fundamentalistisk gruppe, der er fast besluttet på at stoppe hende for enhver pris. Men hverken Sofia eller dem, der elsker hende, er villige til at overgive sig, og med sit farverige volleyballhold i ryggen sætter hun sig for at udleve sine drømme.

Sprog: Portugisisk og spansk med danske undertekster
Original titel: Power Alley
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 2 timer og 10 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag, Seksualundervisning
Temaer: Abort, Fundamentalisme, Sport, Venskab
Mere information

Oplæg

Hvorfor bliver spørgsmålet om abort ved med at være så kontroversielt i mange lande i verden? Hvad betyder religion for holdningerne til abort? Hvordan ser spillerne på Sofias hold på spørgsmålene om køn og seksualitet? Det er nogen af de spørgsmål Salaams oplægsholder vil vende med eleverne før og efter filmen.

Oplægsholder

Book et arrangement

182 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned