Norwegian Dream, MovieHouse Hellerup

5. marts 10:00 - 12:10

Polske Robert på 19 år flytter til Norge for at arbejde på en fiskefabrik, så han kan betale den gæld, hans mor har i Polen. På fabrikken forelsker han sig i den jævnaldrende Ivar, men han må holde forholdet skjult for de andre polske arbejdere, som ikke kan acceptere, at to mænd elsker hinanden. Og da hans mor pludselig dukker op i Norge bliver forholdene endnu vanskeligere. Fabrikken giver Robert en lejlighed, han og moren kan bo i. Hvis han vil beholde lejligheden, må han arbejde videre, da arbejderne på fabrikken går i strejke. Ivar støtter arbejderne, og Robert må vælge mellem penge og kærlighed.

OBS: Denne film bliver vist med engelske undertekster

Sprog: Polsk og norsk med engelske undertekster
Original titel: Norwegian Dream
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 2 timer og 10 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Arbejdsforhold, Homofobi, Migration, Seksualitet
Mere information

Oplæg

Hvorfor er de polske arbejdere på fabrikken så konservative? Hvorfor har de så dårlige arbejdsforhold? Hvorfor har Robert så svært ved at stå ved sin seksualitet? Filmen rejser en række spørgsmål, som Salaams oplægsholder vil besvare i sit oplæg før og efter filmen.

Oplægsholder

Book et arrangement

138 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned