No Other Land, Cinemateket, København

14. november 12:00 - 14:05
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Vinderen af dokumentarfilmprisen på Berlinalen i 2024 ’No Other Land’ er historien om venskabet mellem den israelske journalist Yuval Abraham og den palæstinensiske aktivist Basel Adra, der sammen kæmper for at stoppe det israelske militær i at nedrive landsbyer i Masafer Yatta-området på Vestbredden. Vi følger det israelske militærs gradvise ødelæggelse af folks hjem og ser hvordan deres venskab er udfordret af den enorme kløft mellem deres livsvilkår: Basel lever med konstant undertrykkelse, vold og trusler om fængsling, mens Yuval lever i frihed og kan krydse grænsen mellem Israel og Vestbredden.

Sprog: Arabisk, hebraisk og engelsk med engelske undertekster
Original titel: No Other Land
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 2 timer og 5 minutter
Fag: Historie, Samfundsfag
Temaer: Konflikt, Palæstina, Ulighed
Mere information

Oplæg

Konflikten mellem Israel og palæstinenserne har en lang historie og emnet er ømtåleligt. Fx anklagede tyske politikere Yuval Abraham for antisemitisme, da han i sin takketale i Berlin talte for våbenhvile i Gaza og understregede uligheden mellem ham selv og Basel Adra. Hvorfor er den dialog så svær?

Oplægsholder

Book et arrangement

182 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned