Next Goal Wins, Cinemateket, København

20. november 12:00 - 14:15
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

En komedie, baseret på en virkelig historie om verdens dårligste fodboldhold fra Amerikansk Samoa. Da kvalifikationen til VM i 2014 nærmer sig, ansætter holdet en ulykkesramt træner, Thomas Rongen. Håbet er, at han vil sørge for, at de scorer bare ét mål. Holdet er en broget skare. Tavita er manager, restaurantejer og reporter for den lokale tv-station. Jaiyah er stadig en mand, men venter på en kønsskifteoperation, og Rambo vejer en del over 100 kg. Rongen prøver at få styr på tingene med de metoder, han kender fra USA, men må erkende, at han er et andet sted.

Sprog: Engelsk og samoansk med danske undertekster
Original titel: Next Goal Wins
Censur: Frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 2 timer og 15 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Identitet, Oprindelige befolkninger, Sport, Venskab
Mere information

Oplæg

Vores oplægsholder taler med eleverne om, hvad der kan ske, når en effektiv, moderne kultur møder en anden verdensopfattelse. For nogen betyder det, at de bliver mere rummelige. Vi taler også om, hvad succes er. Er det at nå nogle konkrete mål? Eller er det venskab? Eller er det et helt individuelt begreb?

Oplægsholder

Book et arrangement

182 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned