Mr. Freeman, Cinemateket, København

12. november 12:00 - 14:05
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

’Mr. Freeman’ handler om Simone, som er en ensom teenager, der mere er til computerspil end makeup og mode. Hun indleder et online forhold til en sød ghanesisk fyr ved navn Freeman. Da Simone gerne vil have Freeman på besøg, skaber det problemer i hjemmet. Forældrene ender dog med modvilligt at give Simone lov. Freeman er i Danmark i flere uger, hvor deres kærlighed vokser. Forældrene – især Simones mor – bliver dog større og større modstander af de unges forhold. Modstanden fører til et oprør hos Simone, der får store konsekvenser for hele familien. Og handlingen tager en uventet drejning.

Ønsker du at booke billetter til visningen i Cinemateket tirsdag d. 12. november kl. 12:00 i København skal du booke via formularen nederst på siden.


Vi samarbejder med MSiB (Med Skolen i Biografen) om udvalgte visninger med oplæg til filmene Hør lige her! og Mr. Freeman. Book billetter til MSiB/Salaam forestillinger via mitCFU. Find dit område herunder og klik på linket for at bestille. Onlinebooking åbner tirsdag den 4. juni 2024 kl. 9.00 på mitCFU.dk/msib

København og Storkøbenhavn:
Book billetter her
Du skal benytte dit UNI•login.

Nordsjælland:
Book billetter her

Du skal benytte dit UNI•login.

Sprog: Dansk og engelsk med danske undertekster
Original titel: Mr. Freeman
Censur: Frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 2 timer og 5 minutter
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: coming-of-age, Ensomhed, Familie, Fordomme, Kærlighed, Kulturmøder, Racisme, trivsel, Venskab
Mere information

Oplæg

Vores oplægsholder taler med eleverne om, hvorfor så mange unge mennesker fra afrikanske lande vil til Europa. Det kan være fattigdom, men der kan også være andre grunde. De taler også om at være ensom og få venner over nettet. Hvem er det man møder? Kan man være sikker på, at de er dem, de giver sig ud for?

Oplægsholder

Book et arrangement

182 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned