Moosa Lane, MovieHouse Hellerup med instruktørbesøg

7. februar 10:00 - 11:55
MovieHouse Hellerup
Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup

Moosa Lane, der fik en Special Mention på CPH:DOX, er Anita Mathal Hoplands fortælling om sin pakistanske familie i Moosa Lane, Karachi. Anita er vokset op i Danmark med en pakistansk far og en norsk mor. I 15 år har hun haft sit kamera med, når hun har besøgt familien i Pakistan. Det er blevet til en smuk dokumentar om mentale og geografiske afstande og alt det, der alligevel binder os sammen. Vi er helt tæt på kusinen, der som den første får en universitetsuddannelse, men alligevel skal giftes og være husmor, og på fætteren, der efter mange års forsøg endelig får visum og kan besøge sin familie i Danmark.

Sprog: Kutchi, urdu og engelsk med danske undertekster
Original titel: Moosa Lane
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 1 t. og 55 min.
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Barn af to verdner, Familie, Identitet
Mere information

Oplæg

Instruktør Anita Mathal Hopland holder selv oplæg til filmen. Hun vil tale om, hvordan det er at vokse op i Sydhavnen i København, hvor der er børn fra hele verden. Om hvor svært det er, at familien ikke må komme på besøg i Danmark, når hun selv kan tage til Pakistan. Og også om det berigende i at have to kulturer.

Oplægsholder

Book et arrangement

128 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned