Min nabo Totoro, Cinemateket, København

14. november 09:30 - 11:30
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

De to søstre, 4-årige Mei og 11-årige Satsuki, flytter sammen med deres far ind i et faldefærdigt hus med ukendte lyde og småkryb overalt. De hjælper hinanden med at gøre huset i stand, imens moren ligger syg på hospitalet. En del af pigernes hverdag i det nye miljø er uvisheden om, hvornår og om moren kommer hjem. Handlingen sættes for alvor i skred, da den yngste pige falder ned i en slugt og vækker underskovens fabeldyr – Totoro – til live. Sammen med denne vidunderlige, flyvske og vennesæle ’skovvogter’ begiver børnene sig ud på de mest fantastiske flyveture, fysisk som psykisk.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Tonari no Totoro
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 1 time og 55 min.
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Animation, Familie, Magi, natur, Venskab
Mere information

Oplæg

Det gamle hus i ’Min nabo Totoro’ er fyldt med japansk tradition og levevis. Det fortæller vores oplægsholder om. Fabeldyret Totoro, som selv er en del af naturen, har også et budskab om, at vi skal passe på naturen og være glad for de gaver, den giver os. Den kan bl.a. være til trøst i en svær tid.

Oplægsholder

Book et arrangement

182 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned