Memory Box, MovieHouse Hellerup

14. marts 10:00 - 12:10
MovieHouse Hellerup
Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup

15-årige Alex bor i Montreal sammen med sin mor, Maia. Juleaften modtager Maia en æske med dagbøger, bånd og billeder, som hun havde givet til sin bedste veninde, da hun forlod Libanon. Hun vil ikke åbne den, men Alex, som undrer sig over morens reaktion, begynder i smug at udforske kassens indhold med minder fra morens problemfyldte ungdomsår i 1980’ernes borgerkrigshærgede Beirut. Vi bliver taget med på en rejse, der væver sig ud og ind af nutid og fortid, hvor fortielser har plaget familien. Men med åbningen af kassen opstår også en uventet spejling og empati mellem generationerne.

Sprog: Fransk, engelsk og arabisk med danske undertekster
Original titel: Memory Box
Censur: Afventer censur
Varighed med oplæg: 2 t. og 20 min
Fag: Dansk, Historie, Samfundsfag
Temaer: Borgerkrig, Erindring, Familie, Libanon
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder taler med eleverne om fortidens og nutidens Libanon. Om den blodige historie, men også om, hvad det gør ved en familie, når man prøver at holde forhistorien hemmelig. Bedstemoren i familien holder hårdt på hemmeligheden, men hvad gør det ved forholdet mellem generationerne?

Oplægsholder

Book et arrangement

105 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned