Hopper og jagten på mørkets hamster, Borup Kino

7. november 09:30 - 11:30
Borup Kino
Lindevej 3
4140 Borup

Hopper er en eventyrer, og derfor vil han følge i sin adoptivfars fodspor og tage rundt i verden og finde fantastiske skatte. Der er bare det problem, at han er halvt hare og halvt kylling – og så er han utroligt klodset. Derfor består han ikke prøven, som alle skal bestå for at blive medlem af eventyrernes fine selskab. Hans far elsker ham alligevel, men Hopper er desperat for at bevise, at han er god nok. Med hjælp fra en forsigtig skildpadde og et modigt stinkdyr, overvinder han en række forhindringer, før han endelig indser, at den del af ham, som er en kylling, også er en styrke.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Chickenhare and the Hamster of Darkness
Censur: Frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: 2 timer
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Drømme, Identitet
Mere information

Oplæg

Mennesker er forskellige og kan forskellige ting, og vores oplægsholder taler med eleverne om, at vi alle har noget at bidrage med. Hopper bliver drillet, men hans plageånder må indse, at Hopper har talenter, de ikke selv har, og at det kan være en fordel af være anderledes.

Oplægsholder

Book et arrangement

22 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned