Hør lige her!, Cinemateket, København

15. november 09:30 - 11:30
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Det er sommerferie, og Mahmoud på 13 år kan se frem til nogle lange dage på bænken foran blokken sammen med sin ven Arif. Denne sommer bliver dog anderledes, da familien får besøg af Onkel Ji fra Pakistan, og Mahmoud bliver pålagt at vise ham rundt i Oslo. Samtidig skal han passe på sin lillebror Ali, der opfører sig anderledes end andre drenge på sin alder. Filmen er en humoristisk og charmerende coming-of-age-fortælling fra de norske betonblokke, som handler om at føle sig udenfor kategori og samtidig tage stilling til, hvilket menneske man gerne vil være i fremtiden.

Ønsker du at booke billetter til visningerne i Cinemateket, København og i Kino Ro’s Torv i Roskilde, skal du booke via formularen nederst på siden.


Vi samarbejder med MSiB (Med Skolen i Biografen) om udvalgte visninger med oplæg til filmene Hør lige her! og Mr. Freeman. Book billetter til MSiB/Salaam forestillinger via mitCFU. Find dit område herunder og klik på linket for at bestille. Onlinebooking åbner tirsdag den 4. juni 2024 kl. 9.00 på mitCFU.dk/msib

København og Storkøbenhavn:
Book billetter her
Du skal benytte dit UNI•login.

Nordsjælland:
Book billetter her

Du skal benytte dit UNI•login.

Fyn:
Book billetter her

Du skal benytte dit UNI•login.

Sønderjylland:
Book billetter her
Du skal benytte dit UNI•login.

Sprog: Norsk, urdu og engelsk med danske undertekster
Original titel: Hør her’a!
Censur: Tilladt for børn fra 11 år
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 1 time og 55 minutter
Fag: Dansk, Filmkundskab
Temaer: coming-of-age, Drømme, Familie, Identitet
Mere information

Oplæg

Hvordan er det at have et ben i to kulturer uden at føle sig helt hjemme i nogen af dem? Salaams oplægsholder kender problematikken fra egne oplevelser og har også prøvet at være teenager og i konflikt med sine omgivelser. Og hvordan er det at have en familie, man synes er for mærkelig?

Oplægsholder

Book et arrangement

182 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned