Fine familier og varme venner – kortfilmpakke til de små, Cinemateket, København

15. november 09:30 - 11:45
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Kortfilmpakke til 0.-2. klassetrin, hvor vi viser fem små animationsfilm med fokus på venskab og familie. Det er ikke alle børn, der ligner deres forældre. Den lille gule fugl Kiki, bliver adopteret af en krage, da hun prøver at slippe ud af sit bur på altanen. I Pas på Ulven! en sjov lille nyfortolkning af Rødhætte og ulven, får Rødhætte en uventet familie. I filmen om Ræven og Fuglen, kan ræven ikke få sig selv til at spise fugleungen, men passer den, til den flyver af reden. Venner behøver heller ikke ligne en selv. Det finder Luce ud af, da hun bliver venner med en sten i Luce og stenen. I animationsfilmen Ian, vil drengen Ian gerne lege med de andre børn på legepladsen, men det er svært, for han sidder i kørestol. Men sammen overvinder børnene vanskelighederne.

Sprog: Ingen dialog
Original titel: Kiki la plume og Attention au loup, 2020/The Fox and the Bird, 2019/Luce and the Rock, 2022/Ian, 2018
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 1 t. og 15 min.
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Familie, Identitet, Venskab
Mere information

Oplæg

Vores oplægsholder taler med eleverne om, hvad adoption er, og at adopterede børn ikke altid ligner deres forældre. De taler også om, at man ikke behøver ligne hinanden for at være venner. Nogle gange er det sjovere, at man er forskellige og kan forskellige ting.

Oplægsholder

Book et arrangement

136 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned