Filmtyven, Cinemateket, København

24. november 09:30 - 11:50
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Den indiske dreng Samay bliver totalt tryllebundet, da han er i biografen for første gang for at se en religiøs film med sin familie. Hans konservative far bryder sig slet ikke om andre slags film, så Samay ved, at faren vil blive rasende, hvis han opdager at Samay pjækker fra skole for at tage tilbage til biografen. Samay bliver ven med filmoperatøren, da han giver ham sin madpakke, og de indgår en handel – mad for film. Hjemme i landsbyen lægger Samay store planer om at vise film sammen med sine venner. Og med far og politiet som modspillere går de i gang med at lave deres egen biograf.

Sprog: Gujarati med danske undertekster
Original titel: Chhello Show, Last Film Show
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: 2 timer og 20 minutter
Fag: Dansk, Geografi
Temaer: Drømme, Fattigdom, Film, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder fortæller om, hvordan nogen børn i verden må leve i fattigdom, og kun kan drømme om at se nogen af alle de film, danske børn ser som en selvfølge. Vi taler også om, hvor vigtigt det er at have drømme. Hvad man gerne vil og om at føre drømmene ud i livet.

Oplægsholder

Book et arrangement

94 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned