Film & Dialog m. 'The Great Green Wall' i Villa Kultur (Åbent for alle)

-

Den maliske musiker og aktivist Inna Modja tager os med på en musikalsk og episk rejse langs The Great Green Wall. Gennem Senegal, Mali, Nigeria, Niger, Tchad og Etiopien følger Inna Modja den spirende grønne mur gennem Sahel. Hun ser de akutte konsekvenser af alvorlig udpining af jorden og klimaændringerne, som muren skal modvirke: ørkendannelse, tørke, radikalisering, konflikt og migration. Hun møder mennesker, der på forskellig vis er påvirket af tidens store forandringer, og de viser, at Sahel og hele verden står ved en skillevej – og at den retning, vi vælger nu, er afgørende for klodens fremtid.

Sprog: Engelsk og fransk med danske undertekster
Original titel: The Great Green Wall
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 2 timer
Fag: Geografi, Samfundsfag
Temaer: Klimaændringer, Konflikt, Migration, Musik, Ørkenspredning, Sahel
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder vil med udgangspunkt i filmen, tale med eleverne om hvordan mennesker kan leve med og være afhængige af naturen i forskellige konstellationer rundt om i verden. Hvordan hænger klimaforandringer sammen med global ulighed, konflikter og knaphed på ressourcer? Hvad er mulighederne for at arbejde sammen om en grønnere fremtid fx. gennem genplantning og andre bæredygtige tiltag?

Oplægsholder

Book et arrangement

Det er ikke nødvendigt at booke en billet til denne visning. Ønsker du at deltage, skal du blot møde op. Læs mere om eventet på følgende Facebook-begivenhed.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned