Encanto, Cinemateket, København

22. november 09:30 - 11:40
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

I familien Madrigal har alle magiske evner, som de bruger til at hjælpe og beskytte folk i byen. Alle undtagen Mirabel, som aldrig fik sin gave. Da Madrigal-husets magi begynder at smuldre, får Mirabel skylden, og ingen vil høre på hende. Især ikke da hun begynder at undersøge en spådom lavet af hendes forsvundne onkel Bruno, som det er forbudt at tale om. Før det er for sent, må hun finde Bruno, så de sammen kan prøve at forstå, hvad der er galt i en familie, hvor alting ellers altid er perfekt, og alle er lykkelige. Et farverigt og medrivende musikalsk eventyr om at acceptere den, man er.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Encanto
Censur: Frarådes børn under 7 år
Varighed med oplæg: 2 t. og 10 min.
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Familie, Forventninger, Identitet
Mere information

Oplæg

Vores oplægsholder taler med eleverne om, hvilken betydning andres forventninger har. Hvordan er det at blive udstødt af dem, man elsker? Salaams oplægsholder vil tale om at finde sin plads, selvom man umiddelbart ikke passer ind, og om at blive respekteret for dem, vi er.

Oplægsholder

Book et arrangement

6 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned