Drøm videre, Cinemateket, København

15. november 12:00 - 14:00
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Da Mirja kommer ud af fængslet, er hun fast besluttet på, at hun ikke vil tilbage. Hun er nødt til at tage sig af sin syge mor og sin lillesøster. Men i friheden og forstaden venter også de gamle veninder, som vil røve en guldsmed og stikke af til Sydamerika. Mirja fortæller ikke veninderne, at hun har taget et rengøringsjob på et hotel, men lader som om hun også drømmer om Sydamerika. Hun er splittet mellem den syge mor, som aldrig har taget sig af hende, søsteren, der drømmer om at blive berømt skønhedsblogger, veninderne, der drømmer videre, og den virkelighed, der trænger sig stadig mere på.

Sprog: Svensk med danske undertekster
Original titel: Dröm vidare
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 2 timer
Fag: Dansk, Samfundsfag
Temaer: Drømme, Forstæder
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder har selv erfaring med at bo i forstæderne og vil tale med eleverne om, hvordan den sociale kontrol fungerer. Er det svært at skille sig ud fra de andre unge? Og hvad drømmer man om? Ønsker man at komme væk, eller er der et sammenhold og nogle venskaber, som man ikke vil undvære?

Oplægsholder

Book et arrangement

82 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned