Den grimme ælling og mig, Cinemateket, København

15. november 09:30 - 11:30
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

H.C. Andersens klassiske historie om den grimme ælling, der bliver til en smuk svane, er forlægget for denne komedie. Rotten, Rotto er en plattenslager, som overværer udklækningen af et æg, der indeholder verdens grimmeste ælling. Ællingen kaster straks al sin kærlighed på den griske rotte, som ser chancen for at tjene penge på ællingens sære udseende og påtager sig faderrollen. Men Rotto har sine ærkefjender lige i halen, og ællingen, som får navnet Grimme, vokser op og bliver en teenager med kærestesorger og trang til at gå sine egne veje. Og dybt nede i Rottos charmerende sorte sjæl ligger en samvittighed på lur.

Sprog: Dansk tale
Original titel: Den grimme ælling og mig
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: 2 timer
Fag: Billedkunst, Dansk
Temaer: Familie, Identitet, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder taler om, hvor vigtigt det er at have et sted, hvor man hører til, og have familie og venner. Hvordan man kan finde venner de mest uventede steder og at udseendet ikke er det vigtigste når man holder af andre mennesker.

Oplægsholder

Book et arrangement

10 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.

Deadline for bestilling er overskredet.

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned