Dancing Queen, Cinemateket, København

16. november 09:30 - 11:30
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Mina er en nørdet og lidt overvægtig teenager. Hun er ivrig efter at passe ind, men endnu mere ivrig efter at imponere E.D. Win, en ung hiphopdanser, hvis antal Instagram-følgere langt overstiger hans evne til at føle empati. For at komme i nærheden af E.D. Win deltager Mina i en dansekonkurrence med støtte fra sin livsglade bedstemor, der er en bundløs brønd af no-nonsens visdom, og hvis gode råd altid er en invitation til at grine. Mina arbejder sig fra en mislykket audition til at blive en rigtig danser og hun lærer, hvordan man bekæmper sine indre dæmoner og skadelige kropsbilleder.

Sprog: Norsk med danske undertekster
Original titel: Dancing Queen
Censur: Ej fastsat af Medierådet
Varighed med oplæg: 2 timer
Fag: Dansk, Idræt
Temaer: Identitet, Kropskultur, Venskab
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder har selv fundet selvværd og selvtillid gennem sin fritidsinteresse, og fortæller om, hvordan et forkert selvbillede kan ødelægge ens selvtillid. Alle mennesker har et talent, som de kan dyrke til glæde for sig selv og andre.

Oplægsholder

Book et arrangement

142 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned