Børnene på Silkevejen, Cinemateket, København

20. november 09:30 - 11:30
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K

Gennem fire korte dokumentarfilm får vi indblik i livet for børn i alderen 11-13 år fra lande langs den gamle Silkevej. I Pige væk hjemmefra, møder vi 13-årige Nastia der er elitegymnast, som er flygtet fra Ukraine, i Drømme og mål ønsker 13-årige Leeza sig brændende at blive fodboldspiller i Pakistan, i Karma Girl forlader den 11-årige Hninn sin familie for at være nonne i Myanmar, og i Tamarind-sangeren drømmer 11-årige Kaw fra Thailand, om at blive en berømt popsangerinde. Hver historie viser, hvordan den enkelte håndterer livets små og store udfordringer i deres kulturelle og sociale situation. Historierne kredser om universelle temaer som at udvikle sit talent, realisere sine drømme og finde sig selv.

Sprog: Ukrainsk/burmesisk/urdu/thai med danske undertekster
Original titel: Pige væk hjemmefra/Karma Girl/Drømme og mål/Tamarind sangeren
Censur: Tilladt for alle
Varighed med oplæg: Film + oplæg = 2 timer
Fag: Dansk, Kristendom, Musik
Temaer: Børn i verden, Dans, Musik, Religion, Sport
Mere information

Oplæg

Salaams oplægsholder taler om, hvordan mange børn i store dele af verden lever under barske livsvilkår, men alligevel har drømme og håb for fremtiden. Hvordan er det at kæmpe hårdt for at få sine drømme til at gå i opfyldelse? Hvor store chancer har børnene på Silkevejen for at drømmene går i opfyldelse?

Oplægsholder

Book et arrangement

103 ledige billetter. Hvis I har brug for flere billetter end dem, der er tilbage, skal I bestille det resterende antal billetter og notere i ’bemærkinger’, hvor mange billetter I har brug for I ALT. Så kommer I på venteliste til det totale antal billetter.
Tribe Loading Animation Image
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned