Salaam er tilbage med film i kufferten og i klasseværelset

Så er det blev et nyt år, 2023 er ankommet og hos Salaam kigger vi frem mod et spændende forår med filmvisninger og oplæg i hele landet. Filmfestivalen tager til Aarhus i slutningen af måneden, hvor vi besøger DOKK1 og Øst for Paradis med filmene ‘Belfast’, ‘Oleg og krigen’ og ‘Flugten over grænsen’, samt en række korte animations film for de små. Derudover vises ikke mindst den rørende dokumentar ’Moosa Lane’, hvor instruktør Anita M. Hopland kommer og holder oplæg om sin film. Udover det er vi så småt i gang med at udvælge film til den kommende sæson, hvor flere af kontorets medarbejdere også tager et smut til Berlinalen og hente inspiration.

En sal fuld af forventningsfulde publikummer i Friedrichstadt-Palast
Den ikoniske Berlinale bjørn

Salaam er også allerede ude i klasseværelserne, hvor vi har forskellige arrangementer i Aarhus, Norddjurs, Frederiksberg og Gentofte. Vi har blandt andet film og dialog om temaerne flugt og migration, samt workshops i digital dannelse. Her får eleverne indblik i det brogede online landskab, refleksioner om sunde fællesskaber samt viden om ‘fake news’ og algoritmer.

Vi ønsker alle en god start på det nye år, og glæder os over at være tilbage i skolerne og biograferne med filmvisninger og inspirerende oplæg med noget på hjerte – for de mindste til de største. Ligesom vores fantastiske oplægsholder, Ayaz Shah, på nedenstående billede, skuer vi ud mod de nye horisonter, som året bringer, og håber I har lyst til at følge med!

Foto: Nicolai Perjesi
FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned