Året 2022 blev for Salaam det år, hvor vi endelig bevægede os ud af coronaens skygge.

Covid-19 og nedlukningerne betød, at vi startede året med at flytte vores arrangementer i Århus fra januar til april, og to arrangementer i januar med filmen ’Rocks’ blev aflyst fordi biograferne var lukket ned. Men derefter lysnede det. Ikke kun for Salaam, men heldigvis for alle, og resten af året har været en fest sammenlignet med de to foregående.

Vi åbnede dette skoleårs festival i Vester Vov Vov biografen, hvor vi uddelte året Salaampris til Helle Toft Jensen, og i november havde vi to dejlige uger i Cinemateket, hvor vi viste samtlige film i årets program, og vores dygtige oplægsholdere gave deres perspektiver på filmenes temaer. Nu er vi ved at finde filmene til næste skoleår. Det indebærer en masse spændende filmgennemsyn for at finde de allerbedste film til skolerne og en tur til Berlinalen, som altid har et spændende program for børn og unge. Derefter går vi i gang med at skrive det program, som lander ude på skolerne i maj og juni.

Mandag den 19. december holdt vi vores traditionelle julehygge på kontoret, og herfra sender alle på Salaam film & Dialog ønsker til alle om en god jul og et godt nytår. Vi går på juleferie i morgen og er tilbage mandag d. 2. januar.

På gensyn i 2023!

Mange varme hilsner

Salaam teamet

FacebookTwitterRedditEmailPrintFriendly

Salaam Film & Dialog
Vermundsgade 38E, 2.sal
2100 København Ø
CVR: 28164297
Tlf: 32 118 188 / 32 118 288
info@salaam.dk

BESTIL NYHEDSBREV

Vi sender ca. en gang per måned